Appartement Broekhovenseweg in Tilburg

1.025,00

SKU: 608873f48e88 Categories: , ,

Description

Opgelet: deze woningen betreffen SHORT-STAY gemeubileerde woningen en vallen onder speciale Short-Stay verhuur regels, dit betekent:
Woningen mogen alleen gehuurd worden door expats of internationale studenten. Woningen mogen dus niet aan Nederlandse kandidaten verhuurd worden.
De minimale huurperiode is 3 maanden en de maximale huurperiode is 5 maanden en 30 dagen. Je moet aantonen dat je werkovereenkomst of studie/stage overeenkomst een einddatum heeft en dat je binnen 1 jaar UIT NEDERLAND ZAL VERTREKKEN.
De appartementen beschikken over een ruime woonkamer met veel natuurlijk lichtinval en een open keuken. De keukens zijn voorzien van moderne inbouwapparatuur en biedt voldoende ruimte. Daarnaast zijn er één/ twee slaapkamers aanwezig. De badkamer is luxueus afgewerkt en voorzien van een inloopdouche en een dubbele wastafel. Ook is er een apart toilet en een berging met was de was/droog combi machine staat.
De woningen zullen volledig gemeubileerd worden opgeleverd en tevens is er een pvc vloer, vaste verlichting en luxaflex aanwezig.
Moderne witte keuken met antraciet aanrechtblad, voorzien van de volgende gemakken: koelkast, inductieplaat, afzuigkap, spoelbak, combi magnetron/oven en vaatwasser.

Additional information

Type accommodatie:

Aantal m2:

Adres:

Stad:

Provincie:

Aantal Kamers: