Appartement Brugstraat in Swalmen

825,00

SKU: 0572bb463205 Categories: , ,

Description

FRIENDS CONCEPT
Leuk en betaalbaar wonen in de stad met 1 of 2 vriend(en) of collega (‘s) of zelfs onbekenden. Het is in je eentje veelal onbetaalbaar om zelfstandig een appartement te huren in de stad, maar door samen met een goede vriend, vriendin of collega een woning te delen wordt dit wel mogelijk.
In comfortabele Friends-appartementen heeft iedere bewoner een eigen ruime (slaap)kamer en daarnaast deel je een woonkamer, keuken en badkamer. De Friends gaan samen één huurcontract aan en maken gebruik van een gemeenschappelijke rekening voor het betalen van de huur en vaste lasten.
Indeling:
Begane grond:
Entree; woonkamer (30 m2) met open keuken voorzien van inductiekookplaat, afzuigkap, koelkast met vriesvak, combi magnetron en vaatwasser; slaapkamer 1 (12 m2) en slaapkamer 2 (8 m2) en slaapkamer 3 (6 m2). Badkamer is v.v. vaste wastafel, douche en wasmachine, toilet.
Bewoners kunnen gebruik maken van een gezamenlijke buitenruimte.
Servicekosten:
De huurprijs inclusief servicekosten welke bestemd zijn als voorschot gas, elektriciteit, water, stoffering, meubilering, onderhoud en verlichting algemene ruimte én internet bedraagt € 977,50,- **per persoon per maand** (€825,- excl. servicekosten) en is gebaseerd op bewoning door maximaal 2 personen. Bij bewoning door 3 personen bedraagt de huurprijs inclusief servicekosten € 652,- per persoon per maand. De totaalprijs voor dit appartement is dus €1955,- per maand. Indien er een huurovereenkomst voor minimaal 12 maanden wordt gesloten, wordt er een eenmalige korting van €400,- gegeven op de totale huurprijs.
Additionele kosten:
€150,- t.b.v. eindschoonmaak en €150,- t.b.v. contractkosten.

Additional information

Type accommodatie:

Aantal m2:

Adres:

Stad:

Provincie:

Aantal Kamers: