Appartement Charlotte Brontéstraat in Amsterdam

1.300,00

SKU: e94287d11d58 Categories: , ,

Description

Gelegen in Amsterdam Zuidoost vind u een goed onderhouden 2-kamerappartement op de vierde en tevens hoogste etage. Het ruim opgezette en goed verzorgde complex ligt aan een van de rustige straten in de Venserpolder.

OMGEVING:
AFAS Live, de Arena en Pathé waar veel leuke evenementen plaatsvinden zijn goed bereikbaar en slechts op 6 minuten fietsafstand. Hetzelfde geldt voor de Amsterdamse Poort met veel grote en kleine winkelketens. Daarnaast liggen op gepaste afstand het groen- en recreatiegebied Ouderkerkerplas, diverse lage- en hoge scholen en het Academisch Medisch Centrum (AMC).De woning ligt goed ten opzichte van het openbaar vervoer en de uitvalswegen, de metro en de bus maar ook de uitvalswegen A2, A9 en A10. Ook staat u binnen een kwartier op het Amsterdam CS.

Premium-registratie

INDELING:
Via het gemeenschappelijke trappenhuis bereikt u op de vierde etage de entree van het appartement.
Het appartement is voorzien van een ruime slaapkamer, een lichte woonkamer en een aparte keuken. De badkamer heeft een neutrale kleurstelling met douche en wastafelmeubel. Aan beide kanten van de woning bevind zich een ruim balkon. Ook bevindt op de begane grond nog een privé berging.

DETAILS:
– Net appartementencomplex;
– 1 slaapkamer;
– ruime woonkamer en keuken;
– waarborgsom: gelijk aan twee maanden huur;
– huurperiode: minimaal 12 maanden;
– beschikbaar per 1 november 2020.

Additional information

Type accommodatie:

Aantal m2:

Adres:

Stad:

Provincie:

Aantal Kamers: