Appartement Godsweerdersingel in Roermond

995,00

SKU: f606285dbb1b Categories: , ,

Description

Begane grond
Bij de voordeur bevindt zich het bellentableau, de brievenbussen en videofooninstallatie. Middels de entree is de hal bereikbaar welke toegang biedt tot de trappartij naar de eerste en tweede verdieping, het souterrain en het appartement.
Dit appartement is gelegen op de begane grond en is voorzien van een duurzame PVC vloer. De entree / hal biedt toegang tot de toiletruimte met zwevend toilet en fonteintje. De woonkamer is via een schuifdeur toegankelijk. Hier wordt je verrast door het hoge plafond en strakke afwerking. Aan de voorzijde bevinden zich twee grote raampartijen, waardoor er veel lichtinval binnen komt. Tegenover de keuken zijn er opbergkasten gecreëerd. Deze zijn hoger geplaatst en bieden dus extra bergruimte (alleen te bereiken via ladder).
De keuken staat in open verbinding met de woonkamer en is voorzien van een moderne keukenopstelling met een inductieplaat (4 zones) met afzuigkap en een aansluiting voor een vaatwasser. Ook is hier de aansluiting voor het witgoed aanwezig.
Via openslaande deuren met mooie authentieke ramen is de patio toegankelijk. Zo heb je toch nog een lekker buiten in de binnenstad.
Via een schuifdeur is er een doorloop naar de slaapkamer met badkamer en suite. Deze bevinden zich aan de achterkant van het appartement. De slaapkamer kent een oppervlakte van 12 m². De badkamer is voorzien van een ruime inloop regendouche, wastafel en designradiator. Op de doorloop naar de slaapkamer is er een opbergkast, ideaal voor handdoeken en kleding.

Additional information

Type accommodatie:

Aantal m2:

Adres:

Stad:

Provincie:

Aantal Kamers: