Appartement Grote Visserijstraat in Rotterdam

1.050,00

SKU: 3b2d5ac8f058 Categories: , ,

Description

Indeling
3e verdieping:
Afgesloten entree met brievenbussen en bellentableau. Via het trappenhuis is de woning op de derde verdieping te bereiken.
Twee verdiepingen:
Je komt binnen in de entree welke toegang biedt tot het sfeervolle woongedeelte. Dit fijne plekje zorgt ervoor dat je iedere dag thuiskomt in een warme en ruime woonomgeving. Je hebt ruimte voor een zithoek, een ruime eethoek en daarnaast heb je een gezellige bar die grenst aan de keuken. Wanneer jij de sterren uit de hemel kookt, neemt jouw gezelschap plaats op de barkrukken aan de bar. Hier kun je de hele avond gezellig tafelen en bijpraten met vrienden en familie! Wordt dit jouw favoriete plek in huis? De keuken is voorzien van een wasmachineaansluiting en de CV-installatie. Een koelkast, oven.
In de zomer kunt u iedere dag genieten op het balkon welke gelegen is op het zuidwesten. Een perfecte locatie om optimaal van de zonnestralen te genieten!
Vanuit de entree is de slaapkamer te bereiken. Een bed en een kastenwand maken dit tot een perfecte ouderslaapkamer. De badkamer ligt hier tegenover.
• Verwarming en warm water middels CV-ketel
• Geheel voorzien van dubbele beglazing

Additional information

Type accommodatie:

Aantal m2:

Adres:

Stad:

Provincie:

Aantal Kamers: