Appartement huren in Amsterdam Keizersgracht

3.450,00

SKU: 07473e1fb923 Category:

Description

Aan de chique Keizersgracht in Rijksmonument “Zeerust” gelegen royaal en licht appartement van circa 150 m2, verdeeld over drie woonlagen, met schitterend uitzicht over de gracht. Het stijlvolle en fraai verbouwde appartement is gelegen tussen de Vijzelstraat en de Reguliersgracht.
Indeling:
Via het voorgelegen terrasje, betreedt u middels uw eigen monumentale voordeur het appartement. Op de begane grond is een ruime slaap- of werkkamer met twee ramen aan de gracht zijde. De hoogte tot aan de balken is 2.44 meter. Achter deze kamer is een inloop-garderobe met veel bergruimte. Tevens is een compacte luxe badkamer met douche en wastafel aanwezig en aparte WC in de gang. Tenslotte nog een ruimte waarin de wasmachine en de wasdroger zich bevinden.
1e verdieping: via de fraaie gedraaide trap komt men in een riante woonkamer met drie hoge ramen aan de gracht zijde; deze ramen hebben nog de oorspronkelijke luiken. De hoogte van de stijlkamer is 3.40 meter, heeft een klassieke zandstenen open haard(op gas) en een fraaie eikenparketvloer. In het verhoogde achtergedeelte(split-level) bevindt zich een luxe design Bulthaup-keuken met diverse inbouwapparatuur.
2e verdieping: Hier bevindt zich een tweede ruime slaapkamer aan de gracht met inloop kledingkast. Een luxe uitgeruste badkamer met ligbad, inloop douche, dubbele wastafel en nog een separaat toilet.
– Per 1 oktober beschikbaar voor onbepaalde tijd;
– Gemeubileerd;
– Waarborgsom nader te bepalen.

Additional information

Plaats:

Aantal Kamers:

Aantal m2: