Appartement huren in Amsterdam Kinkerstraat

1.375,00

SKU: fe6fe214df44 Category:

Description

Perfect gelegen gerenoveerd appartement in het hart van Amsterdams Oud West. Gemeubileerd en per direct beschikbaar!
Dit is de perfecte plek voor een alleenstaande of een stel dat op zoek is naar een centrale locatie. De woning is heel efficient ingericht waardoor er genoeg opbergruimte is.
Ondanks dat het gelegen is aan de gezellige Kinkerstraat, is het in de woning rustig doordat het gevestigd aan de achterzijde van het pand.
Entree tot de woning is op de 1e verdieping. Vanuit de hal stap je direct de woonkamer en open keuken binnen. De woonruimte heeft 2 grote ramen aan de binnentuin. De aparte slaapkamer heeft ook een grote raam, maar dankzij de grote bomen is er genoeg privacy.
De ligging van de woning leent zich uitstekend voor openbaar vervoer of woon-werkverkeer: het is slechts 1 minuut lopen naar zowel de tramhaltes Bilderdijkstraat als Kinkerstraat en maximaal 10 minuten fietsen naar het Centraal Station.
De woning is op de Kinkerstraat tussen de Nassaukade en Bilderdijkstraat met tal van heerlijke restaurants, cafés en winkels! Het is bijvoorbeeld niet meer dan 4 minuten lopen naar de dichtstbijzijnde Albert Heijn of Jumbo supermarkt.
Nuts (G/W/E) zijn inclusief en komen uit op €160 per maand.
Inkomenseis van minimaal driemaal de maandhuur. Huisdieren zijn niet toegestaan.

Additional information

Plaats:

Aantal Kamers:

Aantal m2: