Appartement huren in Assen Riete

737,00

SKU: efae7e4c1376 Category:

Description

biedt u op een mooie locatie nabij het centrum en de bossen van Assen, deze keurig onderhouden 4-kamer hoekwoning met separate berging te huur aan, waarbij HUURTOESLAG MOGELIJK IS!!
Assen-Riete
Keurig afgewerkte tussenwoning, mooi gelegen aan een rustige straat. De woning is gelegen aan de rand van het Lariksbos met plantsoen en dierenweide.
De afgelopen jaren is de woning op verschillende punten gemoderniseerd, zo zijn de kozijnen vervangen en voorzien van dubbel glas, zijn alle wanden voorzien van structuurverf, is de woonkamer voorzien van een keurige laminaat vloer, het tegelwerk en sanitair vernieuwd en zijn de voor- en achtertuin netjes onderhouden.
Indeling:
Entree, hal, meterkast (vernieuwd), toilet voorzien van wandcloset , trapkast, open keuken met 4-pits gaskookplaat, afzuigkap. wasmachineaansluiting, deur naar de achtertuin. Lichte woonkamer met laminaat vloer.
1e etage:
Entree, hal, meterkast (vernieuwd), toilet voorzien van wandcloset , trapkast, dichte keuken met nette hoekopstelling met 4-pits gaskookplaat, afzuigkap. wasmachineaansluiting, deur naar de achtertuin. Lichte woonkamer met laminaat vloer
2e etage:
met vlizotrap te bereiken bergzolder met opstelling CV-combiketel.
De achtertuin is op het zuidwesten gelegen zodat je de hele dag van de zon kunt genieten. De tuin is keurig onderhouden en onderhoudsvriendelijk. De stenen berging (ca. 8 m2) is voorzien van elektra. De tuin is via een achterpad bereikbaar. Er is voldoende parkeergelegenheid voor de deur.
Bijzonderheden:
Woonoppervlakte resp. c.a; 90 m2
Aantal kamers: 4
Aantal slaapkamers: 3
Voorwaarden:
Huurprijs: € 737.- Excl. g/w/e
Afschrijvingskosten r/z: € 158.-
Waarborgsom: 1 x de maandhuur
Aanvaarding in overleg/ per 01-10-2020
Gunning is voorbehouden aan de eigenaar/verhuurder.
Minimale huurtermijn: 12 maanden nadien voor onbepaalde tijd.
Huurtoeslag mogelijk: Ja
Indien u belangstelling heeft, dan kunt u zich gratis inschrijven en nadien een bezichtigingsaanvraag doen middels de navolgende link:
https:///registreer-pakket-huren/
DISCLAIMER
Woon-match heeft getracht middels deze zorgvuldig samengestelde documentatie u zo uitgebreid mogelijk te informeren. Desondanks kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld.

Additional information

Plaats:

Aantal Kamers:

Aantal m2: