Appartement huren in Maastricht Franquinetstraat

675,00

SKU: 58fdf3fc2003 Category:

Description

BEZICHTIGINGEN OP 29 JULI
Deze studio is alleen geschikt voor studenten!
Ruime studio beschikbaar per 01 september 2020. De studio is 24 vierkante meter en gelegen op de tweede verdieping aan de voorzijde en beschikt over een prachtige erker. De studio is voorzien van een eigen keuken en badkamer. De keuken is voorzien van een koelkast, inductie kookplaat, afzuigkap en spoelbak. De badkamer is voorzien van een toilet, wastafel met spiegel en douche. In het pand bevinden zich een gezamenlijk wasmachine en droger.
De studio bevinden zich aan de Franquinetstraat. Dit is op 5 minuten fietsen naar de Faculteit Cultuur- en Maatschappijwetenschappen, Faculteit Wetenschappen en Ingenieurswetenschappen, Faculteit der Rechtsgeleerdheid en School of Business and Economics. Het is 15 minuten fietsen naar de Faculteit Psychologie en Neurowetenschappen en de Faculteit Gezondheid, Geneeskunde en Life Sciense. De supermarkt ligt op 2 minuten lopen. Het centrum en het station bevinden zich op 5 minuten fietsen.
De huurprijs van de studio is €675,- inclusief gas, water, elektra, tv en internet. De minimale huurperiode is 12 maanden. De borg is gelijk aan één maand huur. Huurtoeslag is mogelijk vanaf 23 jaar.
Extra info:
– Niet gemeubileerd
– Alleen studenten
– Maximaal 1 persoon
– Geen huisdieren
Mocht je geïnteresseerd zijn in een bezichtiging;

Additional information

Plaats:

Aantal Kamers:

Aantal m2: