Appartement huren in Maastricht Scharnerweg

950,00

SKU: 718e9f13fa43 Category:

Description

Dit appartement is alleen geschikt voor studenten!
Ruim één-slaapkamer appartement beschikbaar per 15 september 2020. Het appartement is gelegen op de begane grond van een pas gerenoveerd pand (2019). Het appartement heeft een oppervlakte van 41 vierkante meter en is voorzien van een eigen keuken, badkamer, woonkamer, slaapkamer en toegang tot de gezamenlijke tuin. De keuken is voorzien van een spoelbak, koelkast met vriesvak, combi-magnetron, inductie kookplaat, afzuigkap en vaatwasser. De badkamer is voorzien van een douche, toilet en wastafel. In de kelder bevinden zich de gezamenlijke wasmachines en drogers.
Het appartement is gelegen aan de Scharnerweg. Dit is ongeveer 5 minuten fietsen naar het centraal station en het stadscentrum. De supermarkt en de bushalte zijn gelegen in de straat. De Faculteit der Letteren en Sociale Wetenschappen, Faculteit der Rechtsgeleerdheid, Faculteit Wetenschappen en Ingenieurswetenschappen en de School of Business and Economics liggen op 7 minuten fietsen. De faculteit Psychologie en Neurowetenschappen en de faculteit Gezondheid, Geneeskunde en Levenswetenschappen liggen op 4 minuten fietsen.
De huurprijs van dit appartement is €950,- inclusief gas, water en elektra. TV en internet zijn voor eigen kosten maar kunnen eventueel gedeeld worden met de naastgelegen studio (kosten ongeveer €25,-). De borg is €950,-. De minimale huurperiode is 12 maanden.
Extra informatie:
– Gestoffeerd
– Alleen voor studenten
– Geen huisdieren
Interesse?

Additional information

Plaats:

Aantal Kamers:

Aantal m2: