Appartement huren in Maastricht Scharnerweg

895,00

SKU: 3ac47903f2e2 Category:

Description

Deze studio is alleen geschikt voor studenten!
Ruime studio beschikbaar per 01 september 2020. De studio is gelegen op de tweede verdieping van een pas gerenoveerd pand (2019). De studio heeft een oppervlakte van 32 vierkante meter en is voorzien van een eigen keuken en badkamer. De keuken is voorzien van een spoelbak, koelkast met vriesvak, combi-magnetron, inductie kookplaat, afzuigkap en vaatwasser. De badkamer is voorzien van een douche, toilet en wastafel. In de kelder bevinden zich de gezamenlijke wasmachines en drogers.
De studio is gelegen aan de Scharnerweg. Dit is ongeveer 5 minuten fietsen naar het centraal station en het stadscentrum. De supermarkt en de bushalte zijn gelegen in de straat. De Faculteit der Letteren en Sociale Wetenschappen, Faculteit der Rechtsgeleerdheid, Faculteit Wetenschappen en Ingenieurswetenschappen en de School of Business and Economics liggen op 7 minuten fietsen. De faculteit Psychologie en Neurowetenschappen en de faculteit Gezondheid, Geneeskunde en Levenswetenschappen liggen op 4 minuten fietsen.
De huurprijs van deze studio is €895,- inclusief gas, water en elektra. TV en internet zijn voor eigen kosten maar kunnen eventueel gedeeld worden met de naastgelegen studio (kosten ongeveer €25,-). De borg is €895,-. De minimale huurperiode is 12 maanden.
Extra informatie:
– Gestoffeerd
– Alleen voor studenten
– Maximaal 1 persoon
– Geen huisdieren
Interesse?

Additional information

Plaats:

Aantal Kamers:

Aantal m2: