Appartement huren in Maastricht Severenstraat

1.030,00

SKU: e45c198c8809 Category:

Description

Te huur in de geliefde wijk Amby een mooi 2 slaapkamer appartement geschikt voor senioren van 55+. Dit ruime appartement is gelegen op de 2e etage van het goed verzorgde senioren complex.
De woonkamer is ca. 36m2 groot en biedt toegang tot de overige vertrekken. De half open keuken is ca. 7m2. Het appartement heeft 2 slaapkamers. Slaapkamer 1 ca. 16m2 en slaapkamer 2 ca. 7m2. De badkamer (ca. 6,5m2) beschikt over een douche en wastafel met spiegel. Het toilet is separaat.
Tevens beschikt het appartement over een berging van ca. 2m2. In de kelder van het complex is er nog een berging van ca. 6m2 beschikbaar. Aan de achterzijde beschikt het appartement over een ruim balkon.
Het betreft een senioren complex waarbij bewoners van 55 jaar en ouder in aanmerking komen. De woning wordt kaal opgeleverd, echter is er een laminaatvloer, lamellen, gordijnen met railing en een zonnescherm ter overname.
De huurprijs bedraagt € 1.030,- inclusief servicekosten. Deze huurprijs is exclusief gas, water, elektra en internet. Er hoeft geen borgsom voldaan te worden.

Additional information

Plaats:

Aantal Kamers:

Aantal m2: