Appartement Jan Evertsenstraat in Amsterdam

1.450,00

SKU: a738436bc337 Categories: , ,

Description

Modern en goed onderhouden 2-kamer appartement van circa 70 m2 aan de jan evertsenstraat in amsterdam nabij het mercatorplein. volledig gerenoveerd, voorzien van laminaatvloer en een moderne, goed uitgeruste keuken en badkamer. een zonnig balkon op het zuiden over de gehele breedte. 10 minuten fietsen van het centrum.

Indeling:
via de gemeenschappelijke entree heeft u toegang tot het appartement op de 2e verdieping. u komt binnen in de woonkamer en gaat rechtsaf het woongedeelte in. in het midden tegenover de entree bevindt zich de moderne badkamer met toilet, wastafel en douche. aan de achterzijde bevindt zich een ruime slaapkamer grenzend aan een balkon over de gehele breedte met uitzicht op een gezellige binnentuin met stadstuintjes. daarnaast de ruime goed uitgeruste keuken. het huis als geheel voelt gezellig en licht aan door de grote raampartijen.

Premium-registratie

Omgeving:
de woning is gelegen in amsterdam west. de jan evertsenstraat ligt op nog geen 5 minuten van de a10 – een parkeervergunning is snel beschikbaar. 10 minuten fietsen van de Dam, het Vondelpark en het Leidseplein. verder nabij overtoomse veld. hotspots als frits, cafe zurich, white label coffee, cafe cook, radijs en bar baarsch bevinden zich in de straat en op het mercatorplein. sporters en natuurliefhebbers vinden om de hoek maar liefst 2 grote parken (erasmuspark en rembrandtpark).

Additional information

Type accommodatie:

Aantal m2:

Adres:

Stad:

Provincie:

Aantal Kamers: