Appartement Keizersgracht in Eindhoven

1.395,00

SKU: db0eacb08451 Categories: , ,

Description

Indeling begane grond
De gemeenschappelijke entree omvat een trappenhuis, lift en een kelder waar fietsen kunnen worden geplaatst. De deur openen voor bezoekers of bezorgers is eenvoudig met de geïnstalleerde intercom. Het complex beschikt over een lift.
Derde verdieping Het appartement is gesitueerd op de derde verdieping van het gebouw.
Bij binnenkomst in de hal is er een plek om je jas op te hangen en toegang tot het toilet.
Via de gang is er toegang tot de woonkamer, waar de vele ramen zorgen voor natuurlijke lichtinval. De woonkamer bevindt zich aan de voorzijde en heeft een open keuken. Vanuit de woonkamer is er ook toegang tot het balkon met een prachtig uitzicht. De open L-vormige keuken is uitgerust met een inductiekookplaat, afzuigkap, koelkast met vriesvak, vaatwasser en diverse opbergmogelijkheden.
Het appartement beschikt over twee ruime slaapkamers, waarvan beide kamers toegang geven tot het balkon. De derde kamer is voorzien van aansluitingen voor een wasmachine en kan worden gebruikt voor opslag.
De badkamer is voorzien van een douche en wastafelmeubel met dezelfde tegellook als in de rest van het huis. Het toilet is eveneens voorzien van dezelfde betegeling als in heel het huis.

Additional information

Type accommodatie:

Aantal m2:

Adres:

Stad:

Provincie:

Aantal Kamers: