Appartement Middellandplein in Rotterdam

975,00

SKU: 6add66debc33 Categories: , ,

Description

Dit mooie appartement is gelegen op de derde verdieping aan de achterzijde van de woning. Het heeft een woonkamer met open keuken welke is voorzien van een koelkast, combi oven / magnetron en een gasfornuis. Er is een aparte slaapkamer en een badkamer met douche en wastafel. Op de gang is een separaat toilet. Het appartement is volledig voorzien van alle benodigdheden en mooie meubelen en zonwering.

Premium-registratie

Plaats
Het Middellandplein is een plein met een rijke historie en veel potentie. Het gebied bestaat uit mooie oude, sfeervolle panden en vormt het hart van het winkelhart
straat. In de straat is een tramhalte gelegen vanaf hier ben je in circa 10 minuten op het Centraal Station tevens is het centrum van Rotterdam makkelijk en snel te bereiken.

Details
– Appartement is volledig gerenoveerd
– Volledig gemeubileerd
– Eigen toilet in de hal
– Roken en huisdieren zijn niet toegestaan
– Bij voorkeur 1 huurder
– € 120, – per maand g / w / e, tv, internet en servicekosten
– Huurperiode 12 maanden met optie tot verlenging
– Waarborgsom 2 maanden
– Beschikbaar per 01-01-2021.

Prijs
€ 975, – per maand exclusief g / w / e, kabel tv, internet, servicekosten en belastingen.
€ 1.095, – per maand inclusief g / w / e, kabel tv, internet, stoffering, meubilering, keukenapparatuur en servicekosten. Exclusief belastingen.

Huurprijs op basis van een minimale huurperiode van 12 maanden, voor een kortere periode kan er sprake zijn van verhoging.

Additional information

Type accommodatie:

Aantal m2:

Adres:

Stad:

Provincie:

Aantal Kamers: