Appartement Roeperssteeg in Harlingen

1.025,00

SKU: 086056c82f8c Categories: , ,

Description

Indeling
Via het gezamenlijke trappenhuis kom je bij de entree van het appartement op de tweede verdieping.
De entree is ruim en de lange gang (ca. 16,4 m²) geeft aan de rechterkant toegang tot twee relatief grote slaapkamers (resp. 11,2 m² en 16,7 m²) met ligging en ramen (met luiken) aan de Roeperssteeg. Naast een separaat toilet is de moderne en betegelde badkamer (ca. 5,2 m²) uitgerust met een dubbele wastafel en inloopdouche.
De unieke woonkamer met open keuken is zeer royaal (ca. 48 m²) en biedt een fenomenaal uitzicht op de Noorderhaven waar het hele jaar door kenmerkende zeilboten liggen. Het robuuste balkenplafond is zeer authentiek en sfeervol. De moderne keuken is voorzien van een vaatwasser aansluiting en een opstelplaats voor een koelkast.
In alle ruimtes kom je de karakteristieke balkenplafonds tegen en de strakke raampartijen, het afwerkingsniveau is hoog te noemen. Door de eenheid in alle kamers straalt de woning rust uit. In dit appartement kun je je fantasie de vrije loop laten als het om inrichting gaat. Van robuuste meubels en een losse kleurrijke koelkast tot een stoere boksbal, een hoge bartafel of vakkenkasten. Wat jouw smaak ook is, de lege ruimtes nodigen je uit om er een heerlijk thuis van te maken.

Additional information

Type accommodatie:

Aantal m2:

Adres:

Stad:

Provincie:

Aantal Kamers: