Appartement Valder in Landgraaf

1.075,00

SKU: 57bda2908500 Categories: , ,

Description

Entree
Bij het binnengaan van de woning betreedt u allereerst de ruime hal. Vanuit de hal zijn de tweede slaapkamer, toiletruimte en woonkamer te bereiken. Daarnaast vindt u hier de meterkast.
Woonkamer
Vervolgens stapt u de ruime woonkamer binnen. Deze wordt gekenmerkt door zijn diepte en geniet via een groot raampartij van veel natuurlijk lichtinval. Het eetgedeelte van de woonkamer staat in open verbinding met de keuken waardoor er een riante living ontstaat. Vanuit de woonkamer heeft u tevens toegang tot de hoofdslaapkamer en de berging.
Keuken
De royale open keuken is uitgevoerd in een hoekopstelling met zeer luxe afwerking. De keuken is Full option uitgevoerd met hoogwaardige Siemens apparatuur en beschikt over een koel-vriescombinatie, vaatwasser, inductie-kookplaat, oven en afzuigkap. De keuken heeft een witte kleurstelling met betonlook werkblad.
Hoofdslaapkamer
De ruime hoofdslaapkamer is gelegen aan de achterzijde van het appartement. De slaapkamer is vanuit de woonkamer te bereiken via twee mooie, uitschuifbare deuren. Ook biedt de slaapkamer direct toegang tot de badkamer.
Slaapkamer 2
Deze slaapkamer bevindt zich naast de entree en is eveneens ruim van afmeting. Ook via deze slaapkamer heeft u toegang tot de badkamer. U zou deze kamer echter ook prima kunnen gebruiken als hobby- of werkkamer.
Badkamer
De badkamer is volledig betegeld en voorzien van een inloopdouche, vaste wastafel en extra toilet en is uitgevoerd in de kleur wit.

Additional information

Type accommodatie:

Aantal m2:

Adres:

Stad:

Provincie:

Aantal Kamers: