Appartement Vrederustlaan in Den Haag

1.355,00

SKU: feada1e95798 Categories: , ,

Description

De Erasmustoren kent een verscheidenheid aan typen huurappartementen met ieder een sfeervolle indeling waarbij licht en ruimte belangrijke aspecten zijn. U geniet van een prachtig uitzicht over de wijk Vrederust. Deze wijk staat bekend om zijn heerlijk ruime opzet, brede wegen en veel groen.
De appartementen beschikken over een luxe uitstraling. Dit komt door de hoogwaardige afwerking en de gemaakte keuzes binnen het materiaalgebruik in combinatie met een royaal plein gelegen voor het gebouw en een ruimte entree. De appartementen bestaan uit een, drie of vier kamers die verdeeld zijn onder twaalf verdiepingen en zijn voorzien van vloerverwarming. Verder is er de mogelijkheid om te parkeren in de parkeerkelder onder het complex.
De appartementen hebben een royale living en een nette ingerichte keuken voorzien van inbouwapparatuur: vaatwasser, oven, koel/ vriescombinatie, gaskookplaat en afzuigkap. Daarbij zijn de badkamers ruim van opzet met een doucheruimte, toilet en wastafel.
Indeling appartementen
Via de gemeenschappelijke entree zijn de verschillende etages met de lift te bereiken. De appartementen zelf hebben ieder een eigen voordeur waarmee u gelijk in de hal terechtkomt. Vanuit de hal komt u vervolgens in de gang terecht waar u het toilet, de badkamer, bergruimte, slaapkamers en woonkamer kan bereiken. Ook de keuken bevindt zich in de woonkamer.

Additional information

Type accommodatie:

Aantal m2:

Adres:

Stad:

Provincie:

Aantal Kamers: