Huis Herendam in Oosterhout

1.028,00

SKU: afd0f2bd546a Categories: , ,

Description

Indeling
De entree bevindt zich aan de zijkant van de woning. Bij het binnengaan stap je in de ruime hal die toegang biedt tot de woonkamer en de trapopgang naar boven. Daarnaast bevindt zich in de hal eveneens de toiletruimte en de meterkast. De woning beschikt over een royale woonkamer die in halfopen verbinding staat met de keuken. Zowel aan de voor- als achterzijde beschikt de woonkamer over grote raampartijen, die samen zorgen voor een mooie natuurlijke lichtinval. Vanuit het eetgedeelte kijk je hierdoor leuk uit over de achtertuin, welke via de keuken te bereiken is. Door het vele licht en de open indeling doet de woonkamer aan als een royale living.
Aan de achterzijde van de woonkamer grenst de halfopen keuken. De keuken is voorzien van diverse boven- en onderkasten, een gaskookplaat en afzuigkap.
Via de trapopgang op de begane grond kom je terecht op de overloop van de eerste verdieping. Aan deze overloop zijn de drie slaapkamers en de badkamer gelegen. De vaste trap naar boven biedt toegang tot de zolder. De grootste slaapkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning en kijkt zodoende uit over de achtertuin. De slaapkamer is ruim van opzet en biedt hierdoor voldoende ruimte om extra kastruimte te creëren. De tweede slaapkamer bevindt zich aan de voorzijde van de woning naast de badkamer en biedt voldoende ruimte voor het plaatsen van een tweepersoonsbed. De derde slaapkamer is de kleinste van de drie en is hierdoor prima te gebruiken als logeerkamer. Ook deze slaapkamer is gelegen op de eerste verdieping en kan naast logeerkamer ook uitstekend ingezet worden als hobby- of werkkamer. Aan de overloop ligt eveneens een luxe badkamer, welke is voorzien van een douche, toilet en een wastafelcombinatie. De badkamer doet hierdoor zeer comfortabel en modern aan.
Via de vaste trap bereikt u de zolderverdieping. Deze is ruim van afmeting waardoor deze ook in te richten is als extra slaapkamer. De zolder is voorzien van een dakraam en aansluiting voor de wasapparatuur.
Garage
De woning beschikt over een eigen garage welke is gelegen aan de oprit. De garage is aan de voorzijde afgesloten middels een stalen garagedeur. Via de deur aan de achterzijde komt u vervolgens in de tuin van de woning. De garage is ruim van opzet en biedt zodoende ook voldoende extra opbergruimte.
Tuin
Deze woning beschikt over een ruime achtertuin.

Additional information

Type accommodatie:

Aantal m2:

Adres:

Stad:

Provincie:

Aantal Kamers: