Kamer Langegracht in Leiden

260,00

SKU: a1bf3b1e82a8 Categories: , ,

Description

In samenwerking met de gemeente Leiden is De Groene Woondiversiteit ontwikkeld! Het voormalig pand zal getransformeerd worden naar kamers, die zijn bestemd voor studenten en starters.

Dit is dus een unieke kans om in het centrum van het bruisende Leiden te wonen.

Het pand bestaat uit drie (woon) verdiepingen en op de begane grond worden werkruimtes gerealiseerd. Op de bovenste etage is er een gezamenlijke leef keuken waar je samen kan koken, eten en relaxen.
De afmetingen van de ruimtes variëren van 20 tot wel 80 m2. De sanitaire voorzieningen en keuken worden gedeeld in dit gebouw.

Op de begane grond is een grote ontvangst hal ingericht, waar mensen elkaar kunnen ontmoeten en kunnen flexwerken met een bakje koffie. Dit is ook de ruimte waar activiteiten georganiseerd kunnen worden. Op het buitenterrein bestaat een mogelijkheid voor groene moestuintjes en ruimte voor sportactiviteiten.

Premium-registratie

Ben jij netjes, sociaal en sta je open om leuke activiteiten te doen met de bewoners en omwonende? Dan is dit project zeker wat voor jou! In de persoonlijke motivatiebrief kan je toelichten waarom jij de beste kandidaat bent voor dit project.

Additional information

Type accommodatie:

Aantal m2:

Adres:

Stad:

Provincie:

Aantal Kamers: