Studio Binnenhaven in Den Helder

950,00

SKU: d920c5cb9c86 Categories: , ,

Description

De luxe bedkast is uitgerust met geïntegreerde verlichting en kan met slechts één vinger worden geopend en gesloten. De eigen voordeur is brandvertragend, en u heeft ook uw eigen privé brievenbus.
De keuken is goed uitgerust met hoogwaardige apparatuur, waaronder een koelkast, geïntegreerde vaatwasser, inductiekookplaat, besteklade, pannenlade, draaiplateau, granieten gepolijst aanrechtblad, RVS spoelbak/groentebak, Grohe mengkraan, servies/glaswerk, geïntegreerde afzuigkap met verlichting, keukenverlichting en een geïntegreerde combimagnetron.
De badkamer/doucheruimte beschikt over een inbouwtoilet met waterbesparing, betegeling tot aan het plafond dat eenvoudig schoon te maken is, extra doucheverlichting, een spiegel met verlichting, doucheafzuiging/ventilatie, een Grohe douchethermostaatkraan, geïntegreerde zeephouder, een Grohe douchestang met Grohe douchekop, een Miele wasmachine, een Miele condensdroger en warm water via uw eigen boiler, wat betekent dat u altijd toegang heeft tot warm water.

Additional information

Type accommodatie:

Aantal m2:

Adres:

Stad:

Provincie:

Aantal Kamers: