Studio Singel in Amsterdam

1.450,00

SKU: 731b93b08599 Categories: , ,

Description

Gelegen op de eerste verdieping van een prachtig monumentaal pand aan de bloemenmarkt, treft u dit fraaie gestoffeerde appartement aan. het appartement is geheel voorzien van een mooie houten vloer. de keuken is voorzien van nieuwe apparatuur. een mooi appartement met schitterend uitzicht.

Premium-registratie

Indeling:

Op de begane grond betreed je het pand via een gezamenlijke trap. op de eerste verdieping betreedt u het zeer lichte appartement. het appartement bestaat uit een woonkamer van circa 25m2. aan de voorzijde heb je met 3 ramen weids uitzicht over de bloemenmarkt, de munttoren en het koningsplein. aan de achterzijde van dit appartement treft u een nette keuken met nieuwe apparatuur. achter de keuken bevindt zich de moderne badkamer met inloopdouche, toilet en wastafel. de kamer aan de voorzijde is ca.25m2 en wordt gebruikt als slaapkamer. de kamers zijn gescheiden door een originele schuifdeur.

Plaats:

De ligging van de woning is uitermate centraal. zo ben je zo op het koningsplein, leidseplein, rembrandtplein. je woont pal voor de kalvertoren, de munttoren en de stopra. je woont op de bloemenmarkt.

Door de centrale ligging is het openbaar vervoer perfect. tram 1,2,5,16, 24 stopt op 1 minuut loopafstand van de woning. verder is het centraal station binnen enkele tram-, wandel- of fietsminuten te bereiken.

Bovenop de huurprijs wordt naast de huurprijs een maandelijks voorschot als volgt berekend:

€ 6,50 cvz / trappenhuisverlichting

€ 12,50 onderhoud centrale verwarming

€ 150, – voorschot gas / elektra

Additional information

Type accommodatie:

Aantal m2:

Adres:

Stad:

Provincie:

Aantal Kamers: